• wij zoeken collega's
wij zoeken collega's

Wij zoeken nieuwe collega's

Meubili staat voor outdoor living in al haar facetten. We verdelen outdoor meubelen, tuinaccessoires, parasols en buitenkeukens van high-end merken en we hebben bovendien ook een eigen Meubili lijn.  

Meubili heeft 4 vestigingen en een seizoensgebonden outlet. Voor onze vestiging in Knokke zoeken we een verkoop adviseur (M/V) en een marketing/sales assistent (M/V).

Verkoop adviseur

Als verkoop adviseur heb je een passie voor verkoop en een zekere affiniteit met outdoor lifestyle. Samen met je collega’s zorg je voor een aantrekkelijke presentatie van de showroom. Je staat in voor een optimale klantenservice, je inspireert en adviseert onze klanten, en eventueel ga je bij de klanten thuis voor persoonlijk exterieuradvies.  Met je commerciële flair werk je resultaatgericht. 

Tijdens het laagseizoen is er mogelijkheid om ons salesteam te versterken op particuliere beurzen. Samen met de directie neem je ook actief deel aan professionele beurzen, en bezoek je leveranciers voor de aankoop van nieuwe collecties. Je bent positief ingesteld en je hebt een ‘hands on’ mentaliteit. Je werkt ordelijk en gestructureerd en voor jou komt de klant altijd op de eerste plaats.

Daarnaast verricht je ook de nodige administratieve taken zoals voorraadbeheer, offerte-opvolging, correcte prijsaffichering, ... .  Naast je moedertaal (Nederlands) heb je een goede kennis van het Frans.  Weekendwerk (met beurtrol) is voor jou geen probleem. 

Marketing/sales assistent

Je werkt samen met de directie de marketingstrategieën uit voor onze verkooppunten en zet die om in concrete marketingactiviteiten. Je staat in voor het ontwerpen van de catalogus, folders, inlassingen in tijdschriften, displays, en divers POS materiaal.  Je verzorgt op regelmatige basis de opmaak van nieuwsbrieven in Flexmail.  Je beheert de website en social media van Meubili en zoekt manieren om onze online communicatie te optimaliseren.
Daarnaast bied je ook actieve ondersteuning aan het sales team.

Je profiel

  • Je hebt ervaring met het beheer van websites, en social media.
  • Je bent vertrouwd met Adobe Illustrator, InDesign en Photoshop.
  • Je bent commercieel aangelegd en hebt een competitieve ingesteldheid.
  • Je bent assertief, resultaatsgericht en toont zin voor initiatief.
  • Je bent in het bezit van een Bachelor diploma richting marketing of communicatie. Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden in het Nederlands en het Frans (en dit zowel geschreven als gesproken).

Ons aanbod

Wij bieden je een boeiende en afwisselende job met ruimte voor persoonlijke inbreng en verantwoordelijkheid in een dynamisch bedrijf. Als kers op de taart zorgen we voor een erg aantrekkelijk salaris en extralegale voorwaarden.

Ben jij de nieuwe collega vol enthousiasme en ambitie die we zoeken?

Solliciteer nu!

Bezorg ons je cv + motivatiebrief via mail naar michel@meubili.be tav Michel Van Weehaeghe.
Graag als onderwerp vermelden: 'sollicitatie verkoop adviseur’ of ‘sollicitatie marketing/sales assistent’.