• puro
puro

Puro

Get inspired by Puro... 

Geef een extra touch aan je outdoor met modulaire pergola's en schaduwstructuren van Aluvision, met oog voor minimalistisch design en uitstekende kwaliteit. 

Met de Puro-serie ontwikkelde Aluvision de ultieme outdoor structuur voor elke woning, horecagelegenheid of andere commerciële buitenomgeving. Of u nu huiseigenaar bent die een eigen verblijfsparadijs in de tuin wil creëren of u bent op zoek naar een perfecte schaduwstructuur, cabana of elegante ontspanningsruimte voor uw klanten, Aluvision heeft het antwoord.
Het Puro assortiment bestaat uit twee types modulaire aluminium buitenunits. De Bay collectie kan vrijstaand gebruikt worden of als pergola aan de muur bevestigd worden. Er is een breed aanbod aan opties om de zijkanten en de luifel te sluiten. De Box collectie omvat vrijstaande constructies die kunnen worden afgewerkt met een vloer naar keuze.
Beide collecties zijn modulair opgebouwd, waardoor je de units op talloze manieren kan personaliseren met verschillende opties en afwerkingen. 
 

aluvision