Meubili - Sleutel op de tuin
Meubili - Sleutel op de tuin
Meubili - Sleutel op de tuin
Meubili - Sleutel op de tuin
Meubili - Sleutel op de tuin
Meubili - Sleutel op de tuin

Sleutel op de tuin

Buitenwonen is een totaalbeleving. Met de 'Sleutel op de Tuin' maatprojecten bieden wij alles wat u nodig hebt om tuin en terras van A tot Z in te richten.

Een aangelegde tuin met lounge hoek, zwembad en poolhouse? Slechts één adres: Meubili Knokke. Samen met onze partners streven wij naar een harmonieus decor van uw tuin, terras en uw woning.

We stellen ze graag even aan u voor.

Eurodal

Uw oprit aanleggen of robuuste wandelpaden creëren in uw tuin? De betonplaten van Eurodal geven stijl en sfeer aan elke buitenomgeving: terrassen, wandelpaden, opritten en parkeervakken en tuinkamers.

Industrieweg 14 - 2280 Grobbendonk
www.eurodal.be - info@eurodal.be

Meubili - Sleutel op de tuin - Eurodal betonplaten
Meubili - Sleutel op de tuin - Forest Avenue

Forest Avenue

Een Taxushaag is zo passé! Vandaag trekken we onze grenzen met een geweven tuinscherm van Forest Avenue. De schermen worden geweven in Fiber. Deze synthetische materie is Uv-bestendig, heel duurzaam, afwasbaar en tijdloos. Een ruim pallet van kleuren is beschikbaar in standaardmaten of ook maatwerk.

Vlamingstraat 27 - 8560 Wevelgem
info@forestavenue.be - www.forestavenue.be

De Jaegher zwembaden

De Jaegher zwembaden bouwt kwalitatieve bouwkundige beton zwembaden op maat. U heeft er de keuze uit een skimmer of infinity zwembad uitgevoerd in duurzaam materiaal naar keuze, of het nu mozaiek is of vinylester alles is bespreekbaar. Bovendien plaatsen zij ook monoblok zwembaden vervaardigd uit één geheel in epoxy of Polystone. Geplaatst met vakmanschap en jarenlange ervaring.

Lindestraat 61 - 9636 Nederzwalm
www.dejaegherzwembaden.be

Meubili - Sleutel op de tuin - De Jaegher Zwembaden
Meubili - Sleutel op de tuin - Tuinarchitect Stijn Cornilly

Tuinarchitect Stijn Cornilly

Een goed aangelegde tuin is een vakantieplek thuis. U komt er tot rust, u geniet, u ontspant er. In elk tuinontwerp houdt Stijn Cornilly rekening met twee belangrijke aspecten: een goede basisstructuur en een vloeiende overgang tussen de woning en de tuin.

Vredestraat 5 - 8340 Lapscheure - Damme
info@stijncornilly.be - www.stijncornilly.be

BoGarden houtbouw

BoGarden ontwerpt houten bijgebouwen in harmonie met uw tuin: poolhouses, tuinhuizen, carports, prieeltjes … Van ontwerp tot realisatie, elke stap gebeurt door een vakkundig en ervaren team van ontwerpers, tekenaars en gepassioneerde schrijnwerkers. De juiste vormgeving, de duurzame materiaalkeuze en de hoge afwerkinggraad zijn hierbij essentieel.

Trompstraat 26 - 9190 Stekene
info@bogarden.be - www.bogarden.be
 

Meubili - Sleutel op de tuin - BoGarden houtbouw
Meubili - Sleutel op de tuin - De Puydt Haarden

De Puydt haarden

Alles wat het leven vuriger maakt! De Puydt staat bekend om zijn exclusieve haardmodellen en talrijke op maat bedachte haardconcepten. Techniek, gebruikscomfort en verrassende esthetiek kenmerken de buitenhaarden van De Puydt. Met sierlijke materialen als hout, natuursteen en metaal worden bekoorlijke vormen gecreëerd om elke zomer liefdevol en vurig te vieren.

Natiënlaan 215 -8300 Knokke, Finlandstraat 19 - 9940 Evergem
info@depuydthaarden.be - www.depuydthaarden.be

Luc Callant - houten terrasvloeren

Een parket enkel geschikt voor uw interieur? Niets is minder waar. Een houten terrasvloer zorgt voor een warme en natuurlijke uitstraling en is bovendien heel duurzaam. Luc Callant heeft alle expertise in huis om uw terrasvloer perfect te plaatsen, zodat u kan genieten van een langdurig resultaat. Diverse houtsoorten zoals bangkirai, ceder of padoek lenen zich perfect voor het plaatsen van buitenparket.

't Walletje 107 - 8300 Knokke
contact@luccallant.be - www.luccalant.be

Meubili - Sleutel op de tuin - Luc Callant
Kempeneer

Kempeneer - tuinbouwmachines

Kempeneer is befaamd in Vlaam Brabant, en is dé specialist in gereedschap voor tuinbouwers. Kempeneer verdeelt kwalitatieve merken grasmaaiers, zitmaaiers, motocultors, kettingzagen, tuinbouwtraktoren en toebehoor, bladblazers, spuittoestellen, hakselaars, motorzeisen, enz ... zowel voor particulier als professioneel.

Ninoofsesteenweg 659 - 1701 Dilbeek
Info@kempeneer.bewww.kempeneer.be

 

Studio Redd

Studio REDD, een Nederlandse ontwerpstudio, heeft een duidelijke en vooruitstrevende visie als het aankomt op design. Of het nu gaat om een tuin, interieur, productontwerp of de openbare ruimte. Elk ontwerp is uniek. De levensstijl van de opdrachtgever, het gebruik van de ruimte, het huis, het interieur en het omliggende landschap vormen de basis voor de ontwerpen. Nieuwe technologieën, innovatief design en ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid zijn altijd top of mind en houden Studio REDD scherp.

Abcovenseweg 23a - 5051 PT Goirle
Info@studioredd.nlwww.studioredd.nl

Studio Redd - Meubili
CS Afsluitingen & Poorten - Meubili

CS Afsluitingen & Poorten

De activiteiten van CS Afsluitingen & Poorten spitsen zich toe op houten en metalen poorten en afsluitingen. Tot de mogelijkheden behoren poorten met opleg in alle houtsoorten, moderne poorten met volle, geperforeerde of sectionele platen en ook lamellen. Verder kan je er ook terecht voor alle soorten tuinhout, tuinschermen, afsluitingspalen, gaas, accessoires en bijbehorende betonproducten.

Waterpolder 1 - 9992 Middelburg
info@cs-afsluitingen.bewww.fence-gates.be

Caerus Vision

Caerus Vision heeft jarenlange ervaring met LED schermen voor veeleisende omgevingen. Met die ervaring hebben ze de IRIS ontwikkeld. IRIS is het eerste echte TV toestel dat op een zonnige dag mooi zichtbaar beeld weergeeft en dat tegelijkertijd bestand is tegen weer en wind.

De tv transformeert je tuin tot ware outdoor ‘living’ en heeft alle aansluitmogelijkheden die je van je gewone tv gewend bent.

Oude Gentweg 81 - 8820 Torhout
info@caerusvision.com - www.caerusvision.com

Caerus Vision iris