• Advies op maat 3D render
Advies op maat 3D render

Advies op maat

U thuis voelen in uw eigen tuin? Daar zorgen wij voor!

Dé droomtuin creëren die u in gedachten heeft? Wilt u zich graag van A tot Z laten begeleiden door een professional? Doe dan beroep op de deskundigheid van onze outdoor consultants. Met onze expertise in outdoor meubilair zullen wij u graag bijstaan. Na afspraak komen we bij u thuis de nodige opmetingen doen en bespreken we samen met u de verschillende mogelijkheden in functie van de beschikbare ruimte, budget en uw persoonlijke wensen. Daarbij voorzien wij u van kleur- en stijladvies zodat uw tuin en terras mooi bij uw woning zullen aansluiten.

2j garantie

2j garantie

Op het volledige assortiment.

delivery truck

Eigen leveringsdienst

We go the extra mile.

innovation

Professionele begeleiding

Van A-Z.

kwaliteit

Kwaliteit

Eén absolute constante: kwaliteit.

Zo wordt uw droomtuin werkelijkheid

kennismaking
Kennismaking
kleur en stijladvies
Kleur en stijladvies
3d model
Ontwerp - 3D model
coordinatie
Realisatie - coordinatie

Stap 1. 

We starten met een eerste vrijblijvend gesprek bij u thuis waarbij we de nodige opmetingen doen en de verschillende mogelijkheden bespreken. 

Stap 2. 

In functie van de beschikbare ruimte, budget en persoonlijk wensen voorzien wij u van het nodige kleur-en stijladvies zodat uw tuin en terras mooi bij uw woning zullen aansluiten. 

Stap 3. 

Catalogi, kleur- en materiaalstalen worden vertaald naar een moodboard en een 3D plan visualiseert het uitgewerkte project, helemaal op maat van uw verlangens. Vervolgens wordt samen met u het studiedossier, in onze showroom, gedetailleerd besproken en bijgestuurd waar nodig.

Stap 4.

Het resultaat is een totaalconcept dat tot in de kleinste details is afgewerkt, gaande van tuinmeubelen tot aankleding. Strak of net landelijk, Meubili luistert naar uw wensen en begeleidt u in het maken van de juiste keuzes.

Voel u helemaal thuis in uw nieuwe tuin

Een tuin waar u écht van kan genieten, daar gaan wij voor. We maken steeds op basis van uw wensen een 3D render van uw nieuwe tuin. Hierdoor kunt u zich perfect een beeld vormen hoe alles er komt uit te zien. Eenvoudig en handig!

Zo maken we voor u samen met onze professionele adviseurs steeds een droomtuin waar u niet meer uit weg zult willen. 

realisatie Meubili realisatie Meubili realisatie Meubili realisatie Meubili

Perfecte begeleiding van begin tot einde met een super resultaat. Zelf hadden we niet echt een idee hoe hier aan te beginnen, maar dankzij de hulp van Meubili kunnen we écht genieten van ons terras. 

Fam. Verswijvel

Klaar voor de start?

Wenst u meer informatie te ontvangen over ons advies op maat? Neem dan zeker vrijblijvend contact met ons op. Een van onze outdoor consultants zal u verder helpen om uw droomterras te realiseren.

Of kom langs in een Meubili showroom:

Knokke

Zedelgem

Meubili private outlet