Meubili - Advies op maat
Meubili - Advies op maat
Meubili - Advies op maat
meubili - realisatie
meubili - realisaties

Advies op maat

Zo wordt uw droomtuin werkelijkheid

Dé droomtuin creëren die u in gedachten heeft? U thuis voelen in uw eigen tuin? Daar zorgen wij voor! Wilt u zich graag van A tot Z laten begeleiden door een professional? Doe dan beroep op de deskundigheid van onze outdoor consultants. Met onze expertise in outdoor meubilair zullen wij u graag bijstaan. Na afspraak komen we bij u thuis de nodige opmetingen doen en bespreken we samen met u de verschillende mogelijkheden in functie van de beschikbare ruimte, budget en uw persoonlijke wensen. Daarbij voorzien wij u van kleur- en stijladvies zodat uw tuin en terras mooi bij uw woning zullen aansluiten.


Catalogi, kleur- en materiaalstalen worden vertaald naar een moodboard en een 3D plan visualiseert het uitgewerkte project, helemaal op maat van uw verlangens. Vervolgens wordt samen met u het studiedossier, in onze showroom, gedetailleerd besproken en bijgestuurd waar nodig. Het resultaat is een totaalconcept dat tot in de kleinste details is afgewerkt, gaande van tuinmeubelen tot aankleding. Strak of net landelijk, Meubili luistert naar uw wensen en begeleidt u in het maken van de juiste keuzes.

Meer inlichtingen?

Wenst u meer informatie te ontvangen over ons advies op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bovenstaande reportage geeft u alvast een idee over hoe we tewerk gaan.