Winkel Knokke - Meubili

Over ons

De zomers worden langer. De klimatologische veranderingen zitten daar ongetwijfeld voor iets tussen, maar vooral het groeiend aanbod aan tuin- en terrasinrichting zorgt ervoor dat het tuinseizoen vervroegd wordt. Doeltreffende terrasverwarming, solide tuinmeubelen en een houten bijgebouw ingericht met een knusse loungehoek laten ons toe dat we van het vroege voorjaar tot de late herfst volop van onze buitenkamer kunnen genieten. En dat genieten nemen we graag letterlijk!

Of u nu een majestueus buitenpark bezit, een dakterras of een klein stadstuintje, onze tuin is een open relaxruimte waar we helemaal tot rust willen komen, en dan verwachten we het maximum aan comfort.

Meubili - Tuinstoelen

Een à la carte totaalconcept

Maar het buitenleven is meer dan het kiezen van het juiste tuinmeubilair. Het gaat om een totaalervaring, een combinatie van esthetiek en efficiëntie, van sfeer en gebruikersgemak. Met de ‘sleutel op de tuin’ maatprojecten van Meubili en haar partners wordt uw tuin en terras omgetoverd tot een harmonieus geheel dat de charme van ieder seizoen optimaal tot zijn recht laat komen. Bij Meubili vindt u echt alles om uw tuin van A tot Z in te richten.

Dit à la carte totaalconcept is een primeur voor Vlaanderen en kent een groeiend succes. Meubili beschikt over een imposante buitenshowroom van ruim 2.000m² en vormt hierdoor een onuitputtelijke bron van inspiratie. Bovendien is Meubili een trendsetter in outdoor living, gaande van tuinmeubelen, buitenkeukens, parasols, tuindecoratie tot zelfs terrasverwarming. En dit voor diverse topmerken. Denk maar aan ons eigen merk, Meubili, maar ook Tribu, Manutti, Paola Lenti, Piet Boon, Extremis, Royal Botania behoren tot ons assortiment tuinmeubelen.

Meubili - Tuinstoelen

Kwaliteit als absolute constante

Een gigantisch aanbod aan diverse topmerken, maar met een absolute constante: kwaliteit.

Tuinmeubelen, buitenkeukens, parasols, tuindecoratie en terrasverwarming mogen dan grotendeels hun dienst bewijzen bij mooi weer, ze blijven zowel ‘s winters als ‘s zomer buiten, en moeten dan ook probleemloos extreme weersomstandigheden kunnen doorstaan. En dan ook liefst langer dan één jaar. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor kwalitatieve en duurzame tuinmeubelen. Een stel ligbedden die u in één of andere discountzaak voor een habbekrats op de kop kunt tikken, wordt al gauw een dure investering als u die elk seizoen moet vervangen omdat het gebruikte ‘splinterhout’ amper bestand was tegen een natte junimaand. Teakhouten tuinmeubilair vervaardigd uit het ‘beste teakhout’ met een naadloze afwerking overleven ook moeiteloos.

Kwaliteit maakt bij Meubili het verschil en dat merkt u niet alleen aan het gevarieerde aanbod, maar ook aan het warme onthaal, de dynamische dienstverlening en de professionele aanpak van het ganse team en de Meubili partners.

Meer info nodig?

Wenst u meer informatie over tuininrichting? Contacteer ons of kom langs in één van onze winkels!

KOM MEER TE WETEN OVER ...

Meubili - Tuinmeubelen

Ons laatste nieuws

Interessante tips voor uw indoor & outdoor collectie en weetjes over waar we bij Meubili mee bezig zijn, hier komt u het allemaal te weten!

Onze garanties 

Meubili biedt 2 jaar garantie op fabricage- en/of constructiefouten op alle merken van het volledige assortiment.

Meubili - Tuinmeubelen - Garantie
Meubili - Leveringen

Onze levering 

Binnen de Benelux en Frankrijk wordt uw tuinset door onze eigen leveringsdienst netjes afgeleverd, uitgepakt en zelfs helemaal gemonteerd op uw terras of in uw tuin geplaatst. Buitenverblijf aan de andere kant van de wereld? We zorgen ook daar voor een vlekkeloze levering!

Onderhoud

Tuinmeubelen en terrasmeubelen moeten heel wat weersomstandigheden doorstaan. Sneeuw, regen, vrieskou, een zomerse hittegolf … Ons klimaat kent behoorlijk wat grillen en onze buitenmeubelen moeten dat allemaal probleemloos trotseren.

Meubili - Tuinmeubelen - Onderhoud