Meubili - Buitenkeukens - Aanbod

Aanbod buitenkeukens

Buitenkeukens om bij weg te dromen

Droomt u weg bij het denken aan een stijlvolle buitenkeuken of bent u een hevige fan van barbecueën? Laat je dan inspireren bij Meubili. Bij ons vindt u een mooi aanbod aan stijlvolle buitenkeukens en vuurhaarden.

Meubili - Buitenkeuken - Aanbod - Tribu

Wat is een buitenkeuken nu precies?

Een buitenkeuken is een luxe barbecue op gas die over meer mogelijkheden beschikt dan een klassieke barbecue. Omdat deze doorgaans voorzien zijn van een groot kookoppervlak, beschikt u over meer kookcomfort. Al uw zomerse recepten maakt u zo klaar in uw buitenkeuken.

Daar een buitenkeuken het hele jaar door buiten staat is het onderhevig aan heel diverse weersomstandigheden (neerslag, zonlicht en temperatuurschommelingen). Omwille hiervan is het belangrijk dat deze voorzien wordt van de nodige bescherming. Indien u niet meteen beschikt over een afdak, zorg dan zeker voor een degelijke beschermhoes.  Zo kunt u langdurig genieten van uw buitenkeuken.

Meubili - Buitenkeuken - Aanbod - Royal Botania

Een bbq op gas of een houtskool bbq?

Naast het aanbod aan buitenkeukens, kunt u bij Meubili eveneens terecht voor authentieke barbecues. Barbecues op basis van houtskool of op basis van gas horen dan ook thuis in ons assortiment. Barbecues op gas zijn heel eenvoudig in gebruik. U kunt meteen aan de slag! De temperatuur is heel makkelijk te regelen en de opwarmtijd is miniem. Daarnaast produceert dit type barbecue beduidend minder afval dan de meer klassieke houtskoolbarbecues. Het gebruikersgemak is dan ook dé troef van een barbecue op gas. Toch is grillen en barbecueën op kolen voor velen nog steeds de meest authentieke manier om vlees-en visgerechten te bereiden. De charme van het aanmaken van een goed barbecuevuur en de unieke smaak die de kolen met zich meebrengen, doen ons nog steeds kiezen voor dit type barbecue.  

Vuurtafels, het alternatief voor de traditionele barbecue

Is een barbecue als buitenkeuken voor u niet zo bijzonder en pakt u liever uit met een stijlvol alternatief? Dan zijn onze kegelvormige vuurtafels van Ofyr echt iets voor u! Vuurschalen beschikken over een brede, platte rand die dienst doet als kookoppervlak. Ideaal om gezellig rond te vertoeven tijdens zomeravonden en samen in te staan voor het bereiden van uw gerechten. De hitte wordt gegenereerd vanuit het midden en verspreidt de warmte zo verder waardoor verschillende temperaturen beschikbaar zijn. Op die manier worden uw gerechten optimaal bereid.

Kom gerust even langs in één van onze showrooms. Onze adviseurs loodsen u doorheen de verschillende buitenkeukens en barbecues en zoeken er samen met u de beste uit!