Meubili - Terrasverwarming - Aanbod

Aanbod terrasverwarming

Terrasverwarming om van te genieten

Omdat onze Belgische zomers niet altijd even warm zijn als we hopen, is een beetje hulp altijd welkom. Daarom beschikken wij, Meubili, over een uitgebreid gamma aan terrasverwarmers zodat u tot in de late uurtjes kunt vertoeven op uw terras. Ideaal om ‘s avonds na een lange werkdag te genieten van een gezellig glaasje wijn of een pintje. De terrasverwarmers zijn bovendien eenvoudig te installeren, zijn gebruiksvriendelijk en energiezuinig en palmen slechts een klein gedeelte van uw terras in.

Werd uw interesse geprikkeld? Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze. Zo geniet u deze zomer in alle warmte van uw tuin en terras aan een zo laag mogelijke energiefactuur.

Meubili - Terrasverwarming - Aanbod - Dome

De compactere vuurkorf

Genieten terrasverwarmers niet meteen uw voorkeur? Prefereert u een authentiek vuur? Dan zijn onze vuurkorven ongetwijfeld iets voor u. Door hun compacte formaat zijn deze niet alleen geschikt voor de grote tuinen, maar zijn deze ook erg geschikt voor een kleine tuin. Een vuurkorf is volledig open, wat ervoor zorgt dat de warmte zich meer alom verspreidt en zich niet concentreert in een bepaalde richting. Gezellig keuvelen rond uw vuurkorf met een heerlijke verfrissing in uw hand doet u allicht wegdromen.

Meubili - Terrasverwarming - Aanbod - Boo

Een design vuurschaal

Vuurschalen behoren eveneens tot ons gamma van terrasverwarming. Zoals de naam u misschien al doet vermoeden bestaat een vuurschaal uit een mooi vormgegeven schaal die meteen een leuke touch geeft aan uw tuin. Wanneer u overgaat tot de aankoop van een vuurschaal hoeft u niet langer naar binnen te vluchten wanneer de temperatuur begint te dalen. Het staat u toe om tot in de late uurtjes te genieten van de gezellige warmte die verspreid wordt door de vuurschaal.

Meubili - Terrasverwarming - Aanbod - Meubili

Aanbod terrasverwarming

Er zijn enorm veel mogelijkheden om een warme sfeer te creëren op uw terras. Denk maar aan elektrische terrasverwarming, verwarming op gas, hangende of staande terrasverwarming, heaters …

Bij Meubili kunt u steeds terecht voor alle informatie omtrent de voor- en nadelen van al deze opties. U wordt daarnaast ook voorzien van persoonlijk advies, waardoor u zeker naar huis gaat met de geschikte terrasverwarming!