• ligbedden
ligbedden

Hou je van het strand, maar woon je te ver? Of hou je van het strand, maar niet van de drukte in de zomer? Met deze prachtige ligbedden waan je je aan het strand in je eigen tuin of terras.

Creëer met deze ligbedden een instant strandgevoel thuis!

gijs ligbed

Gijs - Piet Boon

Het Gijs ligbed van Piet Boon heeft de perfecte balans gevonden tussen het strakke teak frame en de zachte stof. Het is een zeer elegant ligbed, waarin je makkelijk urenlang in de zon kan ontspannen.

Forte – Meubili

Teakhout vormt de basis van het Forte ligbed van Meubili. De combinatie van teak met het zwarte aluminium frame zorgt voor een strak, maar elegant uiterlijk.

forte ligbed
radoc ligbed

Radoc – Manutti

Je krijgt meteen een zomers gevoel bij het zien van het Radoc ligbed van Manutti. De touwstructuur van de rug- en armleuningen geven het ligbed een warme uitstraling.

Strappy – Royal Botania

Het Strappy ligbed van Royal Botania bevat een gecoate rvs-structuur en is afgewerkt met gewatteerde zitriemen en armleuningen die zorgen voor een uitzonderlijk zitcomfort.  De straps zijn gemakkelijk en snel afneembaar. Zo kan je de ligbedden makkelijk schoonmaken en stockeren in de winter.

 

strappy ligbed
brioni ligbed

Brioni – Kristalia

Het brioni daybed van Kristalia is even comfortabel als het eruit ziet. Ook is het volledig weerbestendig en heel licht, waardoor je het gemakkelijk kan verplaatsen. Chasing the sun was nog nooit zo makkelijk.

Sol + Luna – Extremis

 

Van het Sol + Luna ligbed van Extremis kan je zowel overdag genieten als ’s avonds. Overdag kan je rustig zonnebaden met een cocktail in de hand en eens de zon is gaan zakken, kan je het ligbed in een handomdraai omvormen tot een comfortabele sofa. Extra lang genieten dus!

sol + luna ligbed