• branch tafel
branch tafel

Hoe kies je de juiste tuintafel?

Heerlijk nippen van een koffie met een goed boek of een heerlijk diner in de tuin, doe je aan de tuintafel. Je beleeft er de mooiste momenten met vrienden en familie. Heel belangrijk dus als je een nieuwe tuintafel nodig hebt, dat je 100% voor de tuintafel gaat die jij nodig hebt en waar jij jarenlang van kan genieten. Wij helpen je graag op weg.
 

Hou rekening met de ruimte

Begin om te starten met het meten van je terras dat je weet hoeveel ruimte je hebt om een tafel te plaatsen. Tip: hou 75 cm ruimte om je stoel comfortabel naar achter te kunnen schuiven. Denk er ook aan of je een ronde, rechthoekige of vierkante tafel wil. Een ronde tafel bijvoorbeeld is heel gezellig en neemt over het algemeen minder ruimte in, maar kan je niet tegen een muur plaatsen. (Torsa – Manutti)

torsa tafel

Friends & Family

Heb je een grote familie of veel vrienden? Hou er dan rekening mee dat je een niet al te kleine tafel kiest. Ben je niet altijd met veel, maar wil je toch de optie hebben om meer mensen aan een tafel te kunnen plaatsen. Kies dan voor een verlengbare tafel. Die pas je in 1-2-3 aan naar de noden die je hebt. (verlengbare tafel Think tafel – Kristalia)

think tafel

Kies het juiste materiaal

Het materiaal bepaalt de stijl van je terras en ook het onderhoud achteraf. Hou dit dus goed in je achterhoofd. Laat het plaatje ook kloppen als je reeds bestaande tuinmeubels hebt staan in je tuin. Heb je al lounge in aluminium, zorg ervoor dat de tafel erbij past om stijlbreuken te voorkomen. (Amanu – Tribu)

amanu