• Klein terras
Klein terras

Tips & tricks voor het inrichten van een klein terras

Nu de zon vaker tevoorschijn komt en de lente voor de deur staat, is het de ideale moment om van je koffietje te genieten op het terras. Ook als je een klein terras hebt, kan je het gezellig inkleden.
Met deze tips & tricks maak je zelfs van het allerkleinste terras een echte place to be.

 

1. Essentieel op elk terras is natuurlijk een mooie eettafel en bijhorende stoelen. De beste optie voor een klein terras is een klaptafel die je makkelijk kan plooien en opbergen wanneer je ze niet gebruikt.
De Traverse tafel van Royal Botania gaat nog een stap verder. Het is een cool en handig meubelstuk. Half geopend dient hij perfect als een tafel voor twee. Op volledige grootte biedt hij indrukwekkend genoeg plaats voor zes gasten!

traverse tafel

2. Kies ook voor een stapelbare stoel. Ze zijn uiterst praktisch. Je gebruikt de stoelen die je nodig hebt en de andere stapel je gemakkelijk op elkaar en zet je zo uit de weg en nemen niet veel plaats in!

rama stoel

3. Wil je hiernaast ook nog kunnen zonnen of rustig een boek lezen in de zetel? Dat kan met deze topper: de Field lounge en ligbed in één. Best of both worlds!

Field lounge

4. Tot slot zorgen accessoires voor een gezellige sfeer. Werk bijvoorbeeld met leuke, kleurrijke poufs. Deze nemen niet veel plaats in en geven je terras een leuke extra touch.

poufs