• campagnebeeld capri
campagnebeeld capri

Tuinmeubeltrends 2023

Sinds 2 jaar heeft ons leven een heel nieuwe wending gekregen. Met de komst van corona werken we meer van thuis uit en willen we ook hier genieten van onze tuin. We willen niet meer wachten tot we op vakantie kunnen gaan om even te kunnen uitblazen. Dat willen we ook hier en nu in België en dat kan ook perfect. Een groot of klein terras, dat maakt niet uit. We maken van onze tuin en terras een aangename plaats om te vertoeven.

Duurzame materialen

Het is niet nieuw, maar wel een absolute blijver: duurzame en natuurlijke materialen. Teak tuinmeubels zijn ideaal voor het buiten leven. Ze vragen bovendien ook weinig onderhoud, zijn stevig en een echte blikvanger in jouw tuin. Inderdaad, een teak houten tafel mag niet ontbreken op je terras en in je tuin.

teak tafel

Klein is ook fijn

Heb je maar een aantal vierkante meters beschikbaar? Dat is al lang geen punt meer. Ondertussen is het assortiment zo uitgebreid dat je ook van een beperkte ruimte een plaats kan maken waar je even aan het leven kan ontsnappen. Met de opklapbare Poule tafel van Kristalia geniet je van een goed boek en een koffie en als hij niet meer nodig is, staat hij opgevouwen aan de kant opgeborgen tot je hem weer nodig hebt

poule

Weer is geen issue meer

Onze zomers worden warmer en langer, maar ook als het even wat frisser is buiten, kan je hier nog verder genieten. Samen rond het vuur met een prachtige vuurschaal of gezellig onder een dekentje onder de terrasverwarmer beleef je nog de mooiste avonden.  (Rocco – Mororo)

rocco mororo

Less is more

Als we rust willen in ons hoofd, willen we ook een tuin die rust uitstraalt. Rustige kleuren zorgen voor less is more. De stijl die je binnen gebruikt, trek je best door naar buiten om contrasten te voorkomen. Wil je toch een extra touch en eyecatcher toevoegen? Ga voor een leuk accessoire of een sierkussen met kleur om dynamiek toe te voegen.


 

florence