• light my table tuin
light my table tuin

Zo heeft iedereen het nog maanden over jouw tuinfeest!

Sun is shining! De lente hangt in de lucht en de zomer komt er snel aan, dus hoog tijd dus om nog eens een tuinfeest te organiseren met familie en vrienden. Met deze trending outdoor meubels en accessoires gaan je gasten er ongetwijfeld nog maanden over napraten.

 

Ofyr

Essentieel om mee te beginnen: de Ofyr, het centrale punt om van je feest een gezellig samenzijn te maken. Breng iedereen samen rond het vuur en maak de meest overheerlijke hapjes klaar op dit unieke kooktoestel die dient als barbecue.

 

ofyr

Vintage plank tafel – Meubili

Een grote, mooie tafel is natuurlijk ook onmisbaar. De Forte vintage planktafel van Meubili is een echte blikvanger in je tuin. De strakke, zware vormen in combinatie met de natuurlijke top zorgen voor een stoer uiterlijk.

vintage teak tafel

Muziek speaker – Escape

Om je tuinfeest echt onvergetelijk te maken, mag goede muziek natuurlijk niet ontbreken. Met de speaker van Escape maakt het niet uit waar je staat, de box bevat namelijk 360 graden omnidirectioneel geluid. Voor iedereen evenveel plezier!

escape

Monsieur Tricot – Tribu

Daarnaast kan je ook met leuke accessoires werken, zoals de Monsieur Tricot-collectie van Tribu. Deze hand gehaakte lampen toveren je tuin meteen om tot een magische plaats.
 

monsieur tricot

Light my table – Vincent Sheppard

Als de avond valt, zal je ook wat meer verlichting kunnen gebruiken. De light my table  schittert in het donker geeft je tafel meteen een warme touch. Gezelligheid troef!

light my table

Dome – Heatsail

Natuurlijk wil je ook niet dat ’s avonds iemand koud krijgt en wil je ongestoord verder genieten. Met de Dome van Heatsail sla je meteen twee vliegen in een klap. Deze tijdloze design lamp en terrasverwarmer is niet enkel een streling voor het oog, maar zorgt er ook voor dat je tot in de vroege uurtjes buiten kan blijven zitten zonder het koud te krijgen.      

Thank us later ? en vooral: Enjoy!

dome