• forest_fast_stoel
  • zebra_fast_meubili
forest_fast_stoel
zebra_fast_meubili

Fast

Italiaanse tuinmeubelen met een flinke dosis originaliteit en een vleugje retro. Matgelakte aluminium frames met artistieke vormen en gewaagde kleuren domineren vooral de tuin- en terrasstoelen. Ook bartafels en bistrotafeltjes maken deel uit van de Fastcollectie, waardoor ook de projectmarkt en horeca hun weg vinden naar dit Italiaanse huis.

Meubili - Fast - Forest

Kleurrijke en frisse omgeving

De tuin- en terrasmeubelen van Fast zijn doordacht: zowel qua vorm, kleur als functionaliteit.

Het hoeft niet noodzakelijk schreeuwerig te zijn, want Fast bewijst dat zachte kleuren perfect gedijen op elk terras. Fast werkt quasi uitsluitend met aluminium als basismateriaal voor haar tuinstoelen en tuintafels. De subtiele vormgeving en de uitgewerkte motieven in het aluminum frame typeren hun frisse kijk op buitenmeubilair. Een terras mag best wat uitdagend zijn, niet?

High dining

Fast speelt ook graag met hoogtes. Sommige tuinstoelen- en tafels uit hun assortiment zijn eveneens opĀ barhoogte verkrijgbaar. Bistrotafels en bartafels met een centrale voet zorgen niet alleen voor meer beenruimte, de afwisseling in de hoogte geeft u meteen een andere blik op uw terras.

Meubili - Fast