• heatscope pure
heatscope pure

Heatscope terrasverwarmers

De Heatscope terrasverwarmer is een nieuwe, energiebesparende oplossing, voor een effectieve verwarming van alle overdekte terrassen.  Het mooie, slanke design en de eenvoudige, snelle ingebruikname maken de Heatscope als terrrasverwarmer uniek. 

Door de platte vormgeving heeft de Heatscope terrrasverwarmer slechts weinig ruimte nodig en kan het terrras binnen 10 minuten aangenaam verwarmen.

De nieuwe generatie terrasverwarmers zijn hoog in rendement en zuinig in het gebruik. De laatste jaren is het de trend om het gehele jaar van de tuin te genieten. Met een Heatscope kunt u op een frisse zomeravond of in het najaar heerlijk toeven op overdekt terras.

Behaaglijke en onzichtbare warmte

Heatscope heaters zijn stijlvol en onopvallend. Dankzij verstelbare bevestigingsbeugels overal makkelijk te bevestigen. De slanke witte of zwarte aluminium behuizing en het feit dat deze terrasverwarmers geen rood licht uitstralen maakt dat ze onzichtbaar opgaan in uw interieur. Onderaan een balk, de armen van een luifel of zonnescherm gemonteerd brengen de heatstrips uw terras binnen 10 minuten op een behaaglijke temperatuur.

De Heatscope terrasverwarmers zijn er in diverse wattages. Al naar de grootte van het te verwarmen oppervlakte en of uw terras gedeeltelijk ommuurd of overkapt is gebruikt u het model van 1500, 2400 of 3200 watt. De stralingswarmte is ook regelbaar met drie mogelijke warmteniveaus.