• flex - manutti - meubili
flex - manutti - meubili
Flex lounge

Manutti

Manutti streeft naar de perfecte harmonie tussen het binnen- en buitenleven. Missie geslaagd, want hun collecties aan terras- en tuinmeubelen zijn in één adem vernuftig, oogstrelend, karaktervol en luxueus comfortabel.

meubili - manutti

Belgisch merk van exclusief buitenmeubilair

Manutti is een ontwerper en fabrikant van elegant en exclusief buitenmeubilair met een ‘Made in Belgium’ design. Het merk is niet alleen gespecialiseerd in meubels, tafels en accessoires, maar is eveneens een trendsetter op het vlak van modulaire sofaconcepten en gestoffeerde stoelen met fijn gestikte naden.

Stephane De Winter, eigenaar en ontwerper van Manutti, creëerde in 2002 een nieuwe generatie buitenmeubilair en slaagde erin om het concept van het ‘binnensalon’ over te dragen naar buitenmeubilair. Op die manier ontstonden collecties zoals Zendo en Flow die met hun bekleding in kunstleer en ton-sur-ton-stiksels tuinen en terrassen wereldwijd aankleden.

Het succes van Manutti wordt bepaald door de ervaring en de intuïtie van de stichter, door zijn passie voor research en technologische ontwikkeling en door de creatie van producten die niet enkel meubelstukken zijn voor buitengebruik, maar die door hun kwaliteit en design in staat zijn de grenzen tussen binnen en buiten volledig te laten verdwijnen.

torsa - manutti - meubili

Groot en divers gamma

Het Manutti-gamma is groot en divers: tuinstoelen, fauteuils, loungers, modulaire sofa’s, vaste en verlengbare tuintafels met verschillende afwerkingen, parasols, maar ook accessoires zoals vazen, bloemen- en plantenbakken, lampen en buitentapijten. De gebruikte materialen zijn eveneens talrijk: geanodiseerd of thermogelakt aluminium, roestvrij staal, teak, smeedijzer en synthetische vezels voor de structuren; graniet, natuursteen, keramiek, marmer, gezuurd glas, Trespa®, Silestone® voor de tafelbladen en bijzettafels; de 100% recycleerbare stoffen Batyline® en Lotus voor bepaalde zitmeubelen en bekledingen in stof en kunstleer behandeld voor buitengebruik, voor andere zittingen. De modellen die worden gepresenteerd in de collecties gaan van een traditionele stijl tot eigentijds.

Manutti heeft in de loop van de jaren zijn eigen identiteit stevig verankerd en heeft internationaal een sterk profiel ontwikkeld. Het bedrijf is aanwezig in ongeveer 40 landen en beschikt over een kwalitatief en gestructureerd verkoopnetwerk dat bestaat uit lokale verkopers, onafhankelijke agenten en exclusieve distributeurs.

Manutti stelt niet enkel producten voor de residentiële markt voor, maar levert ook maatwerk. De sterkes van Manutti liggen in zijn expertise en flexibiliteit, naast de diversiteit en uitgebreidheid van zijn collectie. Het bedrijf is op die manier in staat om aan zijn klanten aangepaste oplossingen aan te bieden voor traditionele tuinen, maar eveneens voor moderne buitenruimtes.

Collecties van Manutti