• forte - meubili
  • capri - collectie - meubili
  • venice - collectie - meubili
  • piemonte - florence - meubili
forte - meubili
capri - collectie - meubili
venice - collectie - meubili
piemonte - florence - meubili

Meubili

Meubili beschikt over haar eigen label tuinmeubilair. Tuin- en terrasmeubelen met vlotte belijningen, weerbestendig materiaal en aandacht voor detailafwerking typeren de Meubili collectie. Bovendien laten de tuinmeubelen zich opmerken door hun veelzijdigheid met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Logisch, aangezien deze collecties rechtstreeks van de fabriek naar het centrale magazijn geleverd worden.

forte low dining - meubili

Comfort en gebruiksgemak

De Meubili tuinmeubelcollectie presenteert een evenwichtige mix van zowel klassieke als moderne stijlen met een duidelijke filosofie: optimaal comfort met een perfecte balans van kwaliteit, duurzaamheid, uitstraling en budget. De collecties zijn gevarieerd en allesomvattend. Frisse en trendy tuinmeubelen waarbij gepoederlakt aluminium de basis vormt voor heel wat tuinstoelen, tuintafels, dining sets en ligbedden.

forte - meubili

Zorgeloos genieten met all weather Sunbrella kussens

Ook loungesalons behoren tot het ruime assortiment van de eigen Meubili lijn. Een elegante buitenzithoek in aluminium met toetsen van warm teakhout scoren op elk terras. Modulaire sofa concepten laten je toe om een loungesalon volledig naar wens samen te stellen. Zelfs in een klein stadstuintje is een buitensofa perfect mogelijk. All weather Sunbrella kussens, beschikbaar in zowat 200 mogelijke kleuren, hoef je bij regenweer niet binnen te halen. Dat is dubbel genieten!

Collecties van Meubili