• Folia_royal botania_meubili
  • organix - lounge - royal botania - meubili
  • Meubili - Royal Botania - Taverse
  • Meubili - Royal Botania - Ixit
  • Meubili - Royal Botania - Zidiz
  • Meubili - Royal Botania - Vigor
Folia_royal botania_meubili
organix - lounge - royal botania - meubili
Meubili - Royal Botania - Taverse
Meubili - Royal Botania - Ixit
Meubili - Royal Botania - Zidiz
Meubili - Royal Botania - Vigor

Royal Botania

Met hun originele vormgeving, verfrissende ideeën en hoogwaardige materialen verrast Royal Botania keer op keer de liefhebber van esthetische verfijning. ​Ook de 'Red Label Collection', een complementaire collectie tuinmeubelen voor jonge, dynamische mensen groeide onmiddellijk uit tot een bestseller.

Organix - Royal Botania - Meubili

Royal Botania inspireert en verrast

Het is intussen een traditie geworden. Het Belgische outdoor merk Royal Botania inspireert elk jaar de markt met de introductie van nieuwe woontrends voor uw buitenkamer. 

Royal Botania presenteert een rijk gamma aan tuinmeubelen, alsook bijpassende parasols in diverse stijlen en materialen. Zo kunt u uw terras helemaal volgens uw persoonlijke behoefte inrichten en de aankleding ervan mooi laten harmoniseren met de rest van uw woning.


 

conix tafel - exes stoel - royal botania - meubili

Red Label

Bij de 'Red Label outdoor collecties' legt Royal Botania de focus op het economisch gebruik van materialen. Dit betekent uiteraard niet dat hier compromissen worden gesloten wat betreft de kwaliteit en de afwerking. Het 'Red Label gamma', waaronder de collecties QT en XQI vallen, is een aanvullende reeks tuinmeubelen voor dynamische en jonge levensgenieters.

 

Collecties van Royal Botania