• la reserve - knokke
la reserve - knokke

B2B I La Reserve

Knokke

Bij Meubili zijn we er trots op hoogwaardige outdoor meubelen te leveren die niet alleen comfort bieden, maar ook een vleugje verfijning toevoegen aan elke buitenruimte. In 2023 hebben we met enthousiasme samengewerkt met La Reserve in het prachtige Knokke, waar we onze collectie outdoor meubelen, waaronder die van het gerenommeerde merk Tribù, hebben geleverd.

la reserve - knokke - meubili

Onze zorgvuldig geselecteerde meubelstukken dragen bij aan de unieke sfeer van het terras van La Reserve, waar stijl en comfort hand in hand gaan. Of het nu gaat om de tijdloze elegantie van Tribù, de duurzaamheid van materialen of het ongeëvenaarde vakmanschap, onze meubelen belichamen de essentie van luxe buitenleven.

La Reserve is een ware oase aan de kust, en we zijn verheugd dat onze meubelen een bijdrage hebben geleverd aan de verfijnde ambiance van deze prachtige locatie. Blader door onze foto's en ontdek hoe Meubili de buitenruimtes van onze gewaardeerde klanten transformeert met onze uitgebreide collectie outdoor meubelen.

Foto's: https://www.babethalbert.be/