bogarden - meubili - sleutel op de tuin
Bogarden
De Puydt - meubili - sleutel op de tuin
De Puydt
eurodal  - meubili - sleutel op de tuin
Eurodal
JDS pools - meubili - sleutel op de tuin
JDS Pools
Stijn Cornilly - meubili - sleutel op de tuin
Stijn Cornilly
Forest Avenue - meubili - sleutel op de tuin
Forest Avenue

Outdoor partners

Buitenwonen is een totaalbeleving. Met de 'Sleutel op de Tuin' maatprojecten bieden wij alles wat u nodig hebt om tuin en terras van A tot Z in te richten.

Een aangelegde tuin met lounge hoek, zwembad en poolhouse? Slechts één adres: Meubili Knokke. Samen met onze partners streven wij naar een harmonieus decor van uw tuin, terras en uw woning.

We stellen ze graag even aan u voor.

jds pools - meubili - outdoor partner

JDS Pools

De beste zwembadbouwer van België!

JDS pools plaatst al meer dan 20 jaar zwembaden met grote tevredenheid van hun klanten. Ze geven stevige garanties. Een zwembad aanleggen is het realiseren van een unieke droom. Wie kiest voor JDS Pools, kiest voor goed advies, kwaliteit, duurzaamheid en vakmanschap

Prins Boudewijnlaan 20 - 9991 Adegem
info@jds-pools.be - www.jds-pools.be

Tuinarchitect Stijn Cornilly

Landscapsarchitectuur

Niets zo ontspannen als vakantie in je eigen mooie tuin. Alles begint bij een goed doordacht plan. Een tuin vertrekt vanuit de woning en leidt met vloeiende overgangen naar een harmonieus geheel. Groenblijvers afgewisseld met seizoensgebonden planten en bloeiende struiken zorgen voor een levendige variatie het hele jaar door. 

Molentje 17 - 8340 Damme
info@stijncornilly.be - www.stijncornilly.be

 

stijn cornilly - meubili - outdoor partner
bogarden - meubili - outdoor partner

BoGarden houtbouw

houten bijgebouwen

Sinds jaar en dag bouwt het familiebedrijf Bogarden houten bijgebouwen (poolhouses, woninguitbreidingen, guesthouses, ...) in zowel moderne als in cottage stijl. Hun succesformule? Van ontwerp tot realisatie, elke stap gebeurt door een vakkundig team van ontwerpers, tekenaars en schrijnwerkers. De juiste vormgeving, duurzame materiaalkeuze en de hoge afwerkingsgraad zijn hierbij essentieel. 

Trompstraat 26 - 9190 Stekene
info@bogarden.be - www.bogarden.be


 

Eurodal

Het strak tintje in uw tuin

Zoals een schilderij pas echt tot z'n recht komt met het juiste kader, zo geven ook eurodals iets extra aan elke omgeving. Gebruik de strakheid van het materiaal om een uniek lijnenspel te creëren of werk met verschillende niveaus. 

Industrieweg 14 - 2280 Grobbendonk
www.eurodal.be - info@eurodal.be

eurodal - meubili - outdoor partner
de puydt - meubili - outdoor partner

De Puydt haarden

De Puydt koestert een vurige liefde voor architectuur

Al meer dan een halve eeuw sublimeren we haarden tot esthetische brandpunten op maat van je interieur en omgeving. Haardarchitectuur zonder weerga. Gloedvol design. Met een nieuwe showroom in Knokke innoveert De Puydt haarden opnieuw. Vuur blijft hun core business, maar 'Interiors around Fire' is hun slogan van de toekomst. 

Natiënlaan 161 - 8300 Knokke
Finlandstraat 19 - 9940 Evergem
info@depuythaarden.be - www.depuydthaarden.be

 

Forest Avenue

Een taxushaag is zo passé!

Vandaag trekken we onze grenzen met een geweven tuinscherm van Forest Avenue. De schermen worden geweven in Fiber. Deze synthetische materie is Uv-bestendig, heel duurzaam, afwasbaar en tijdloos. Een ruim pallet van kleuren is beschikbaar in standaardmaten of ook maatwerk.

Vlamingstraat 27 - 8560 Wevelgem
info@forestavenue.be - www.forestavenue.be

forest avenue - meubili - outdoor partner
CS Afsluitingen & Poorten - Meubili

CS Afsluitingen & Poorten

Gespecialiseerd in afsluitingen en poorten

Tot de mogelijkheden behoren poorten met opleg in alle houtsoorten, moderne poorten met volle, geperforeerde of sectionele platen en ook lamellen. Verder kan je er ook terecht voor alle soorten tuinhout, tuinschermen, afsluitingspalen, gaas, accessoires en bijbehorende betonproducten.

Waterpolder 1 - 9992 Middelburg
info@cs-afsluitingen.be - www.fence-gates.be