• extremis hopper - meubili
  • pantagruel - extremis
  • extremis sol luna
  • pantagruel - extremis - meubili
extremis hopper - meubili
Extremis

Tools for togetherness!

pantagruel - extremis
extremis sol luna
pantagruel - extremis - meubili

Extremis

Extremis is meer dan een tuinmeubellijn. Het is een levensstijl die mensen samenbrengt, die mensen van het leven doet genieten. 

extremis - hopper - meubili

Tools for togertherness

Het was de liefde die Kempenaar Dirk Wynants, binnenhuisarchitect en zoon van een meubelmaker, eind jaren ‘80 naar de andere kant van het land bracht. Zijn passie voor design deed hem in het hart van de westhoek het merk Extremis lanceren: een meubellijn die zoveel meer is dan dat. Extremis is een merk met een visie. Een merk met een missie. Een merk met innovatie als DNA. Al sinds 1994...

bistroo - extermis - meubili

Extremis heeft één missie: intelligent design, gebaseerd op gezond Vlaams boerenverstand, koppelen aan onze Bourgondische volksaard. Het middel? Een compleet gamma ‘buitengewone tuinmeubelen’ met een uitzonderlijke functionaliteit en een tijdloos design. Het resultaat? Meer dan een meubellijn: een levensstijl die mensen samenbrengt, die hen samen van het leven doet genieten.

pantagruel - extremis - meubili

Een beetje eigenzinnig, een beetje kunstzinnig ook, en steeds met een knipoog. Dat is het kenmerk van Extremis. De zoektocht naar nieuwe ideeën en nieuwe vormgeving. Stuk voor stuk collecties waar u blij van wordt.