• Extremis - Sol+Luna
  • Extremis - Sol+Luna
  • Extremis - Sol+Luna
  • Extremis - Sol+Luna
  • Extremis - Sol+luna
Extremis - Sol+Luna
Extremis - Sol+Luna
SOL+LUNA

Zonnebed en zitbank in één !

Extremis - Sol+Luna
Extremis - Sol+Luna
Extremis - Sol+luna
Zonnebed en zitbank in één.

Sol+Luna

Geniet van het zonnetje overdag, en hang ‘s avonds samen met vrienden in de zetel: alles op ’t gemak in de SOL + LUNA ligzetel van Extremis, die bij zonsondergang een comfortabele sofa wordt. Bovendien verandert de schaduwmaker elke avond in een volle maan…

Sol+Luna - Extremis

Twee in één.

Het zonnebed heeft een handig zijdelings afzetvlak, dat net zo goed een perfecte rugleuning is: gooi er wat kussentjes tegen, en plots heb je een comfortabele sofa voor drie personen. De compacte, positioneerbare schaduwmaker is meteen ook het verlichtingselement. Deze wordt met een eenvoudig plugsysteem op het meubel geplaatst. We hebben ook bijkomende tafeltjes voorzien van hetzelfde plugsysteem. Laat de hapjes maar komen!

Het Extremis éénpersoonsligbed is eveneens een zetel voor drie personen, een set van twee ligbedden wordt zo een salon voor zes personen. Sol+Luna, ofte zon en maan in het Spaans, duidt dan ook op de dubbele functie van dit nieuwe meubel, dat altijd bruikbaar is, van de ochtendduik tot en met de after-hours poolparty.

Het Sol+Luna gamma bestaat uit twee versies. De zuidelijke Australis-versie is strak en architecturaal, de noordelijke Borealis-versie heeft een iets zachtere look. Afhankelijk van de omgeving waar het meubel in terecht komt, kan je dus kiezen voor de best passende uitvoering. Aanvullend zijn opties zoals de lig- en rug kussens, de handdoekhouder en eveneens een kluisje om je belangrijkste dingen in op te bergen als je zorgeloos baantjes wil trekken. Extra tafeltjes, schaduwmakers, licht, bij Extremis zorgen ze ervoor dat het plaatje compleet is.