• Ukiyo - Tribünümüz
  • Amanu - Tribu
  • Tribu-Elio
  • Meubili - Tribu - Contour - Natal alu sofa
  • meubili - tribu - mood collection
Amanu - Tribu
Amanu collectie
Tribu-Elio
Elio collectie
Meubili - Tribu - Contour - Natal alu sofa
Contour - Tribu

Tribu

Modern, maar altijd puur en verfijnd: zo herkent u de ontwerpen van Tribù. Luxueuze en ingetogen design tuinmeubelen, zonder opvallende vormen of kleuren. Tribù is tijdloos.

Ukiyo

Exclusief high-end tuinmeubilair

Het Belgische merk Tribù behoort tot de absolute top in de wereld van exclusief en verfijnd buitenmeubilair. De outdoor collecties getuigen van een tijdloos design, hoogstaande kwaliteit en een vlekkeloze detailafwerking.

Tribù tuinmeubelen zijn per definitie elegant en krachtig door hun eenvoud. Dit gecombineerd met een unieke knowhow op het gebied van buitenbestendige materialen en een optimaal comfort. Een perfecte finish, rustgevende kleuren en authentieke materialen vormen de fundamenten van de exquise collecties zoals Natal, Contour of Vis à Vis.


 

Amanu

Zorgeloos buiten genieten

Tribù is een mix van eigentijdse elegantie, karaktervolle puurheid en eigenwijs modernisme, die zelfs na jaren niet gaat vervelen. De typische verfijnde detailafwerking creëert design tuinmeubelen met een finesse die de vergelijking met binnenhuismeubelen aankan.

Internationale designers ontwerpen een groot deel van de Tribù collectie. Selectie gebeurt pas wanneer hun stijl aansluit bij de typische Tribù-stijl: ingetogen lijnen met een unieke zin voor detail. 


 

Collecties van Tribu