• Zoute Grand prix
Zoute Grand prix

Dit was Zoute Grand Prix 2023

Meubili. Trotse Gold Sponsor

Graag nemen we u even terug naar vorig weekend, waar Meubili als trotse Gold Sponsor heeft deelgenomen aan Zoute Grand Prix. Dit evenement, dat jaarlijks plaatsvindt aan de prachtige Belgische kust, is een viering van de meest exclusieve en iconische auto's ter wereld, gecombineerd met elegantie en verfijning.

De Zoute Grand Prix bood ons een unieke gelegenheid om de schoonheid van design en vakmanschap te vieren, net zoals we dat doen in onze meubelcollecties. De perfectie en toewijding die in elk detail van de deelnemende auto's wordt gestoken, weerspiegelen de waarden die wij hoog in het vaandel dragen.

Bij Meubili blijven we ons inzetten voor het creëren van tijdloze, kwalitatieve meubelstukken die perfect passen in elke ruimte. We geloven dat ons partnerschap met de Zoute Grand Prix deze visie op design en vakmanschap weerspiegelt.

zoute grand prix
zoute terras by meubili

Powered By Meubili

Onze tuinmeubels schitterden op de terrassen van Prado Zoute en Zoute Gallery. Hier kreeg u de kans om de nieuwste en meest premium auto's te bewonderen in de "Prado Zoute" sectie, evenals de tijdloze schoonheid van vintage en klassieke auto's in de "Zoute Gallery."

Deze samenwerking was mogelijk dankzij de voortreffelijke producten van enkele van onze gewaardeerde partners: Manutti, Heatsail, Dedon en Joli. 

Manutti, een symbool van Belgische elegantie in tuinmeubeldesign, heeft bijgedragen aan de weelderige uitstraling van de terrassen. Heatsail heeft gezorgd voor aangename sfeerverlichting en verwarming, waardoor de avonden op de terrassen nog aangenamer werden. Dedon's innovatieve ontwerpen en Joli's tijdloze meubelstukken droegen bij aan de algehele sfeer van comfort en luxe.

‘Lucky N°21’ zorgt voor extra sensatie tijdens de Zoute Rally by stow!

Sinds 2022 bedachten sponsors Group Claeys, Meubili, RUF by Bavaria Motors en Unicus een nieuw concept om nog meer spanning en sensatie te injecteren in de Zoute Rally by stow. Met ‘Lucky N°21’ belonen zij de piloot en co-piloot die hun classic car op de 21e plaats in de uitslag van de regularity rally parkeren. Aan deze 21e plaats hangen bovendien een aantal unieke prijzen vast.

“Door de hevige strijd tussen de vele toppers aan de start van de Zoute Rally moet je toch al een goede rally rijden om op de 21ste plaats te eindigen, en anderzijds is het ook een kwestie van een beetje geluk,” aldus Robbert Desmet van Unicus. “Maar het concept leefde enorm bij de deelnemers en het leverde zeker een toegevoegde waarde aan de rally, omdat het vaak dezelfde deelnemers zijn die de top-20 bezetten. We hebben ook twee fantastische Specter bikes kunnen wegschenken. Dat zijn speedpedelecs van Belgische makelij, met niet enkel een zeer mooi design, maar ook een uitmuntende technologie,” gaat Michel Van Weehaeghe van Meubili verder. “De combinatie van de competitie, de prachtige prijzen, en de gemoedelijke sfeer in de Zoute Drivers Club die we voor de gelegenheid omdoopten tot ‘Club 21’, heeft van ‘Lucky N° 21’ echt een succes gemaakt,” aldus Lieven Gheyssens van RUF by Bavaria Motors.

“De vier partners hebben dezelfde visie en richten zich tot hetzelfde cliënteel, wat ervoor zorgt dat we op dezelfde golflengte zitten. Drie dagen lang voelde je dat de strijd om de 21e plaats leefde onder de deelnemers. Na elke dag werd de ‘Lucky N°21’ vintage car bedacht met een groene rallyplaat en tal van andere leuke verrassingen” aldus Yves Claeys van Group Claeys. 

Het was het duo Lemmens-Declerck die deze keer met de prijs gingen lopen, uitgereikt op het exclusieve gala diner van de Zoute Grand Prix. Met hun Jaguar XK 120 Roadster uit 1951 werden zij ‘Lucky N°21’ 2023.  
 

Lucky 21 zoute grand prix 2023
lucky n°21 Zoute Grand Prix 2023